Projecten

Davids F2 GISMO

Aanvankelijk begonnen als een afstudeerproject van LPJ Davids. Het doel was een lichtgewicht racemotorfiets frame te ontwikkelen waarbij zoveel mogelijk type Ducati aandrijvingen ingebouwd konden worden. Dit project is echter zo goed gegaan dat nu complete motorfietsen in aanbouw zijn. Het eerste prototype van het productiemodel zal eind dit jaar zijn eerste meters maken.

Easy caravaning Take-off

Hierbij hebben we meegeholpen bij de ontwikkeling, bouw van het prototype en doorontwikkeling van het productiemodel. Waar we nu onderdelen voor produceren.

Pauzeruimte

Voor onze klant hebben we een pauzeruimte ontworpen en gefabriceerd zodat het personeel droog en uit de zon buiten kunnen zitten.

Bordes Laser

Onze klant wou het oppervlak van haar nieuwe laser zo optimaal mogelijk gebruiken. Hier was dan besloten om een gedeelte van de installatie op een bordes boven de machines te installeren. We hebben hierbij het bordes ontworpen en gefabriceerd.

Kiel Zeilboot

Binnen de klasse Seahorse was er een groot verschil tussen de boten qua snelheid. We hebben samen met de Club een nieuwe kiel ontworpen die effici├źnter door het water geleid, maar ook cnc geproduceerd kan worden waardoor er meer gelijkheid tussen de boten ontstaat en dus een beter competitie. (dit is slechts een van de onderdelen die wij voor hun maken).

Evenementen standaard

Voor een van onze klanten hebben wij een speciale evenementen standaard ontworpen en geproduceerd zodat de containers stabiel en vergrendeld weggezet konden worden.

Performance onderdelen voor KOX MX

Zoals rempedalen, reactiestang, voorvorkpoten, …

Deze nemen deel aan NK en EK classic motorcross.

Overige